ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
       

Blog

» Αρχική » Blog

 

Τι είναι η μινοξιδίλη;


  Η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που αφορά πολλούς άνδρες αλλά και γυναίκες. Υπολογίζεται ότι το 50% των ανδρών και το 30% των γυναικών εμφανίζουν ορατή αραίωση των μαλλιών έως την ηλικία των 40 ετών, ενώ μόλις το 35% των πασχόντων ακολουθεί κάποια θεραπεία.
   Η θεραπεία τριχόπτωσης με μινοξιδίλη είναι από τις λίγες φαρμακευτικές θεραπείες με αποδεδειγμένα αποτελέσματα ενάντια στην τριχόπτωση. Η φαρμακευτική ουσία της μινοξιδίλης χρησιμοποιείται ευρέως για την αντιμετώπιση της ανδρογενετικής αλωπεκίας (τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες) όσο και σε άλλες μορφές αλωπεκιών.Η καταπολέμηση της τριχόπτωσης με μινοξιδίλη επιτυγχάνεται μέσω της πρόκλησης αγγειοδιαστολής και αύξησης της αιματικής ροής στο τριχωτό της κεφαλής.Μετά από 8-12 εβδομάδες θεραπείας με μινοξιδίλη, μειώνεται αισθητά ο ρυθμός απώλειας των μαλλιών, ενώ παρατηρείται επαναφύτρωση τριχών.
   Εκτός από την ανδρογενετική αλωπεκία, η θεραπεία της τριχόπτωσης με μινοξιδίλη είναι εφικτή και σε άλλες μορφές τριχόπτωσης όπως η εποχιακή, η τελογενής,η τριχόπτωση που οφείλεται σε ορμονικές διαταραχές, καθώς και η γυροειδής αλωπεκία.

Καθημερινή τριχόπτωση

   Κατά μέσο όρο το κεφάλι ενός ενήλικα έχει 100.000 τρίχες. Η καθημερινή απώλεια τριχών είναι 40 με 120 τρίχες. Ο αριθμος αυτός δεν πρέπει να σας ανησυχεί καθώς αποτελεί φυσιολογικό αριθμό ενός υγιούς κύκλου ανάπτυξης νέας τριχοφυΐας.

Τι προκαλεί την τριχόπτωση;


   Η απώλεια μαλλιών είναι κάτι που μπορεί να προκαλέσει έντονη ανησυχία.Ιδιαίτερα σε νέες και νέους κάτω των 25 ετών.Η τριχόπτωση μπορεί να προκαλέιται από πολλούς παράγοντες όπως:

α.Προϊόντα styling (ζελέ,βαφές κλπ)
β.Πιστολάκι για στέγνωμα,ίσιωμα μαλλιών
γ.Κακή διατροφή
δ.Διαταραχές θυροειδούς
ε.Στρες
στ.Εγκυμοσύνη


   Αλλά
στο 95% των περιπτώσεων η αιτία είναι κληρονομική και είναι γνωστή ως τριχόπτωση ανδρικού τύπου ή ανδρογενετική αλωπεκία.Η κληρονομικότητα (γονίδια) αποτελεί τον πιο ισχυρό παράγοντα εκδήλωσης της τριχόπτωσης στους άνδρες.Στην περίπτωση της κληρονομικότητας οι τρίχες γίνονται πιο λεπτές και κοντές, έως ότου σταματήσει εντελώς η τριχοφυΐα.Για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την κληρονομική τριχόπτωση χρησιμοποιήστε προϊόντα μινοξιδίλης Kirkland.
   


Newsletter
 Δωρεάν ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
 Για αγορές άνω των 25€
 Αποστολές ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
 Δωρεάν Αντικαταβολή άνω των 100€

Χρήσιμα


© 2017 - goldhair.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Χρήσιμα
© 2017 - goldhair.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top